Tentang Kami

Tentang Kami

       Azfarina Enterprise merupakan sebuah perniagaan milikan tunggal 100% Bumiputera yang ditubuhkan pada 30 Julai 2013. Operasi utama syarikat ini ialah pengeluaran makanan tambahan dan kesihatan untuk haiwan peliharaan. Dua produk keluaran utama syarikat ini ialah Booster Kucing-Royal Coat dan Booster Kucing-Royal Boost. Kesemua produk kami telah mendapat pengiktirafan dari UTM dan MOSTI.

Antara keistimewaan produk keluaran syarikat ini ialah, ia dihasilkan dengan menggunakan 100% bahan-bahan herba-herba tempatan dan buah-buahan segar seperti buah nenas, belimbing, manggis dan lain-lain. Manakala herba pula dari daun belalai gajah, daun rerama, daun pucuk betik dan pelbagai lagi.  Produk-produk ini juga tidak mengandungi perasa dan pewarna. Ia juga bebas dari bahan kimia. 100% adalah bahan-bahan alami.

Syarikat ini bukan sahaja mengeluarkan produk untuk haiwan, tetapi juga ada mengeluarkan produk untuk tanaman dan manusia. Produk yang dikeluarkan adalah berasaskan herba dan resepi orang tua-tua dahulu. Produk yang telah dikeluarkan oleh Syarikat Azfarina Enterprise adalah seperti berikut.

Syarikat ini juga terletak di pusat bandar Kota Tinggi, Johor. Ia memudahkan lagi pengguna untuk mendapatkan produk ini.

 

No comments.